Design

Tryksager

Hjemmeside design

Sociale Medier

Profil fotografering

Freelance grafiker

og meget mere...

DESIGN GRAPHIC STYLE


Mangler du/ I hjælp:


Så tilbyder Elmelund design & foto

alt indenfor grafiske opgaver, F.eks:


Logo,

Flyers

Visitkort

Brochurer

Storformatprint

Banner

Hjemmesidedesign

Profilfotografering

og meget mere...Jeg kan tage udgangspunkt i virksomhedens eksisterende designprofil, så Jeres nye materiale holder samme stil som jeres eksisterende marketingsmateriale, eller jeg kan tilbyde at lave en hel ny designlinje til Jeres virksomhed.


Tryksager kan være rigtigt mange forskellige ting. F.eks. kan storformatprint bruges til mange ting. Jeg kan tilbyde et design uanset om det skal bruges til plakat,  A-stander, udsmykning i firmaet, et stort banner til en butiksfacade mm. Disse print bliver trykt ude i byen, men altid til en utrolig god pris.


Hjemmesider kan designes til netop dit behov hvad enten det er en mindre hjemmeside eller et større site med mange sider og funktioner. Elmelund design & foto tilbyder både design og opsætning af ny eller en eksisterende website, så ring og hør nærmere om mulighederne


Sociale medier: Er din virksomhed synlig på nettet? Jeg kan tilbyde at opsætte og designe din sociale profil, så den fremstår spændende og med unikt design som passer til din virksomhed.


Hvis du har behov for assistance i dagligdagen med at holde gang i de sociale medier, tilbydes der også en fast aftale på vedligeholdelse af de sociale medier. 

Profil/reklame fotografering:

Mange af mine kunder ser en stor fordel i at have den samme person til at stå for hele det grafiske udtryk. Billeder, grafik og opsætningen, skaber et sammenhængende lækkert resultat. Jeg har i mange år arbejdet med både grafisk design og hjemmesider, og det er fantastisk at kunne følge opgaven fra start til slut. Samtidig sparer mine kunder også en del udgifter og besvær – så det er vel en win-win for alle parter. Billederne bliver leveret i højeste opløsning via et download-link. I får brugsretten til billederne, og kan vælge at bruge dem til alle jeres markedsføringstiltag – både til de digitale medier, men også de trykte, såsom plakater, brochurer osv.PRAKTISK INFORMATION:


Hvis jeg skal arbejde på nuværende profiler, vil det altid være en stor fordel hvis du/I har jeres logo rodfiler med til første møde på evt. usb, cd´rom mm. Så kan jeg hurtigt komme igang med opgaven.


Hos Elmelund design & foto lægges der stor vægt på service og derfor tager jeg mig altid god tid til at høre hvad jeres ønsker og behov er. Første møde vil altid handle meget omkring hvem I er og hvad I ønsker jeg skal tage udgangspunkt i for at stille Jer tilfredse med resultatet. Så afsæt altid god tid til første møde da vi ikke slutter før vi har rundet det hele af.


Jeg er altid frisk på at lave en god pris - kontakt mig i dag så Jeg kan finde et godt tilbud til Jer.

Grafisk arbejde:            kr. 260,- /pr. time + moms   

Fotoopgave:                    kr. 900,- /pr. time + moms

DET MED SMÅT:

+ Kørsel 4,80 kr. pr. kørt km, samt for hver 100 km en transporttakst på 300,- excl. moms. samt evt. broafgift


Pr. påbegyndt time hos mig eller on-location: kr. 900,00 excl. moms. Efterbehandling, redigering og klargøring af de aftalte billeder til download er inkl. i prisen.


Billederne bliver leveret via et download-link. I får brugsretten til billederne, og kan vælge at bruge dem til alle jeres markedsføringstiltag – både til de digitale medier, men også de trykte, såsom plakater, brochurer osv.