Søskende

SØSKENDE

LOVE STYLE


Ved søskende fotografering tager vi højde for jeres ønsker og ideer og gør alt hvad vi kan for at få alle søskendes unikke personlighed frem i billederne.


Forhåbentlig kan vi få foreviget det speciale bånd, som de fleste søskende har. Det gode ved søskende billeder er, at de aldrig bliver for gamle.

Praktisk information:

Hvis I ønsker særligt tøj eller andre personlige ting på billederne,  bedes I medbringe disse og give besked omkring dette ved ankomst, så vi har mulighed for at få det hele med i planlægningen.


Alle billeder vil være klar ca. 5-7 dage efter vi har været i fotostudiet. Jeg bruger dagene på at udvælge og redigere billederne, så kvaliteten er perfekt. Herefter sender jeg et link med download med alle de udvalgte billeder som I får tilsendt via jeres mailadresse.


Søskende fotografering:

kr. 800,-

Fotografering samt de redigerede digitale filer


NB: Betaling skal ske på fotograferingsdagen kontant eller via. mobilpay. Det vil dog også være muligt med faktura, I vil dog først

modtage jeres billeder når fakturaen er betalt.

Der vil naturligvis være afsat 1 time til denne type fotografering, så der er lidt tid til at finde ro og hinanden, der fotograferes under rolige og hyggelige forhold, så det skal nok gå selv med de lidt generte og stille børn.


Søskende: 2 stk. + kr. 100,- pr. ekstra barn