Børn

BØRN

SPEED STYLE


Jeg er selv mor og ved at de fleste børn er mest samarbejdsvillige hvis det er sjovt og rart at være med, så derfor er det vigitig at denne oplevelse foregår så børnene kan nå at "følge med" i det der foregår.


Her er der ingen stress eller alt for høje forventninger, der er god tid til at barnet lige ser mig og hele situationen an inden jeg begynder at fotografere.


Mor/far kan sagtens være med eller blot være lige ved hånden hvis barnet foretrækker dette. Langt de fleste børn skal lige tø op inden de ruller sig ud med de store smil, og det er helt ok. Andre kan have fuld fart på og have svært ved at sidde stille, men vi tager det i barnets/børnenes tempo.


Vi taler om hvilke billeder I kunne tænker Jer, (billeder helt tæt på, helfigur, søskende sammen, enkeltvis) og så arbejder vi ud fra det.


Storebror og/storesøster er også meget velkomne i studiet, hvis I ønsker et søskendebillede.Praktisk information:

Hvis I ønsker både fotografering alene med et barn og derefter søskendefoto er det vigtig at I er to, så en kan kan underholde den som ikke fotograferes og den anden går til hånde ved fotograferingen.


Alle billeder vil være klar ca. 5-7 dage efter vi har været i fotostudiet. Jeg bruger dagene på at udvælge og redigere billederne, så kvaliteten er perfekt. Herefter sender jeg et link med download med alle de udvalgte billeder som I får tilsendt via jeres mailadresse.

Børne fotografering:

kr. 700,-

Fotografering samt de redigerede digitale filer.


NB: Betaling skal ske på fotograferingsdagen kontant eller via. mobilpay. Det vil dog også være muligt med faktura, I vil dog først modtage jeres billeder når fakturaen er betalt.

Der vil typisks være afsat 1 time til denne type fotografering, men hvis der ønskes søskende foto afsættes der en halv time mere til fotograferingen. Der er absolut ingen stress, alle kan være generte og lige se det hele an, men der fotograferes under rolige og hyggelige forhold, så det skal nok gå.


Børn: Fra 1 -16 år