New Born

NEWBORN

SLEEPY STYLE


De bedste newborn billeder tages når den nyfødte er mellem 5 - 10 dage gammel. Her er det helt optimalt at fotografere da barnet sover meget og tungt, hvilket giver de bedste sovebilleder og gør det nemmere at flytte på barnet imens det sover, og lægge det i forskellige poseringer uden det bliver forstyrret. Nyfødte er meget fleksible og kroppen er "naturligt sammen-krøllet" efter at have ligget i maven, og alle poseringer er derfor naturlige for barnet.


Storebror og/storesøster er også meget velkomne i studiet, hvis I ønsker et søskendebillede.


Kontakt mig hurtigst muligt efter den lille

har meldt sin ankomst, så vi kan få reserveret en tid til billeder i tide.


Praktisk information:

Hvis I ønsker særligt tøj eller andre personlige ting på billederne,  bedes I medbringe disse og give besked omkring dette ved ankomst, så vi har mulighed for at få det hele med i planlægningen.


Alle billeder vil være klar ca. 5-7 dage efter vi har været i fotostudiet. Jeg bruger dagene på at udvælge og redigere billederne, så kvaliteten er perfekt. Herefter sender jeg et link med download med alle de udvalgte billeder som I får tilsendt via jeres mailadresse.

Newborn fotografering:

kr. 1100,-Fotografering samt de redigerede digitale filer


NB: Betaling skal ske på fotograferingsdagen kontant eller via. mobilpay. Det vil dog også være muligt med faktura, I vil dog først modtage jeres billeder når fakturaen er betalt.

Der vil naturligvis være afsat 2-3 timer til denne type fotografering, så der er tid til at baby kan spise indimellem og få skiftet ble. Der er absolut ingen stress, og alt foregår på den nyfødte og forældrenes præmisser. Alle kan have en dårlig dag, også nyfødte men der fotograferes under rolige og hyggelige forhold, så det skal nok gå.


Newborn: 0-14 dage gammel