baby

BABY

GROW UP STYLE


De bedste babybilleder kommer oftest af en mæt og udhvilet baby.


Det første år af børns liv sker der så utrolig meget, så det er svært at fastsætte det ideelle tidspunkt for en babyfotografering.


Personligt synes jeg at 5 - 9 måneder er bedst, af de årsager at barnet her kan sidde, er smilende, kontaksøgende, og oftest ikke kan kravle endnu. Det er en fordel fordi barnet så bliver i nogenlunde den position som man ønsker. Men selvfølgelig også lige så fint med de helt små på 2 - 4 måneder som stadig er meget nye og fine. Her vil der dog ikke være den store variation af poseringer da barnet kun kan ligge ned, der vil nemt blive

nogle fine billeder, og kan barnet holde hovedet lidt når det ligger på maven vil det klart være et plus.


Kravlende babyer er også gode, der er spræl og bevægelse i billedet, men mor/far må forvente at de kommer til at hente barnet  mange gange, så man kan får lidt sved på panden her.Praktisk information:

Det kan være en god ide at medbringe legetøj, en bamse, tæppe, kasket, hårbånd eller andet der kan sætte et personligt præg, og måske har en særlig betydning for Jer. Måske mormor har strikket eller hæklet et lækkert tæppe, så tag det endelig med. Disse ting kan også være med til at gøre baby tryg.


Vælg ikke for spraglet eller mønstret tøj, da dette nemt kan stjæle opmærksomheden i billedet.

Ide til tøj kan f.eks. være: Til den seje dreng - et par jeans og en hvid undertrøje/body

Til den lille pige -  en yndig kjole evt. en strut kjole/nederdel i sarte lyse farver helst uden print.


Husk pusletasken med en ren ble, lidt skifte tøj i tilfælde af uheld og lidt mad/flaske, en lille snack,

EN SUT (en sut er guld værd hvis dit barn bruger det, da den kan give god tryghed, hvis der skulle være brug for det undervejs)


Alle billeder vil være klar ca. 5-7 dage efter vi har været i fotostudiet. Jeg bruger dagene på at udvælge og redigere billederne, så kvaliteten er perfekt. Herefter sender jeg et link med download med alle de udvalgte billeder som I får tilsendt via jeres mailadresse.

Baby fotografering:

kr. 799,-

Fotografering samt de redigerede digitale filer


NB: Betaling skal ske på fotograferingsdagen kontant eller via. mobilpay. Det vil dog også være muligt med faktura, I vil dog først modtage jeres billeder når fakturaen er betalt..

Der vil være afsat 1-2 timer til denne type fotografering, så der er tid til at baby kan spise indimellem og få skiftet ble. Der er absolut ingen stress, for alle børn kan være generte og lige skal se situationen an før de giver slip og folder sig ud.


Søskendefoto er selvfølgelig muligt

+ kr. 100,- pr. barn


Baby: 15 dage gammel - 1 år.